Întrebări frecvente

Pentru a rezerva chiar acum un animator, apelează numărul de telefon: 0727494152. Se percepe un avans de 30% pentru comenzile mai mari de 400 de lei.

Plata parțială se poate achita prin transfer bancar sau depunere cash la banca Transilvania si veți primi prin e-mail contractul și factura fiscală.

Personalul care se ocupă de consiliere telefonică își desfășoară activitatea doar la birou. La o eventuală întâlnire, va veni unul dintre colegii care se ocupă de partea de contractare.

Există servicii precum Fântâna de ciocolată, care presupun și prezența personalului nostru la eveniment pe durata serviciului. Nu trebuie însă comandat meniu suplimentar pentru personalul nostru.

Diferența de plată poate fi achitată la eveniment sau daca doriți să nu aveți grija banilor în ziua evenimentului, se poate achita cu câteva zile în avans, prin bancă, astfel încât să avem confirmarea plații cu 1-2 zile înainte de eveniment.

Putem onora evenimente în orice localitate din România, indiferent de distanță. Pentru evenimentele din afara Bucureștiului se achită un cost de deplasare (1 leu km/dus-întors potrivit distanței față de București). Putem onora evenimente fară cost de deplasare și în Craiova, însa doar pentru anumite servicii (ex: porumbei albi, fum greu, aranjamente flori, pene de struț, candy bar, fântână de ciocolată și altele)

Locații

Bârlad, Huși, Murgeni, Negrești, Vaslui

Telefon

0727494152